Biztonsági audit

Főoldal > Szolgáltatások > Biztonsági audit

Vállaljuk cégek, telephelyek, gyártóüzemek, közintézmények, logisztikai bázisok, stb. vagyon-, tűz- és munkavédelmi szempontból történő átvilágítását, melybe a technikai vagyonvédelem is beletartozik.

Az audit lehetővé teszi, hogy megbízónk független szakvéleményt kapjon az általa működtetett védelmi rendszerek, folyamatok hatékonyságáról. A vizsgálat feltárja, hogy az egyes területeken milyen korrekciók vagy fejlesztések alkalmazhatók, illetve szükséges-e azok bevezetése. Az auditálás kiterjed a vagyon-, tűz- és munkavédelmi berendezések minőségére, hatékonyságára, valamint az előírások hiányosságainak feltárására, illetve azok végrehajtására.

A biztonsági piramis minden részét több féle módszerrel vizsgáljuk, ezek közé tartozik többek között a többszöri helyszíni bejárás, információgyűjtés, dokumentumértékelés, érintett munkavállalók történő anonim beszélgetés. Az átvilágítás alatt folyamatos kapcsolattartást biztosítunk ügyfeleink részére.

audit.png

Az audit előtt cégünk a megbízónál kötelezettséget vállal a teljes körű titoktartásra.

A vizsgálat eredményéről szóban és írásban is tájékoztatjuk a megbízót, valamint igény szerint tanácsadással, és az esetlegesen feltárt hiányosságokra megoldási javaslatokkal is állunk megbízóink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink