Rendezvénybiztosítás

Főoldal > Szolgáltatások > Rendezvénybiztosítás

Komplex szolgáltatások keretében átfogó megoldást kínálunk sport vagy szabadidős (fedett, zárt, zenés, táncos, stb.) rendezvények korszerű biztosítására. A helyszín felmérése után a megbízóval történt egyeztetés alapján kialakítjuk az optimális biztonság eléréséhez szükséges koncepciót a hatályos jogszabályok alapján.

Szükség- vagy igény szerint felvesszük és tartjuk a kapcsolatot a hatóságokkal, valamint vállaljuk az egészségügyi biztosítás megszervezését.

Vagyonőreink rendelkeznek az összes szükséges jogosítással, illetve engedéllyel (pl. futball vagy kézilabda mérkőzések biztosításához szükséges vizsga, biztonságszervezői képesítés, stb.).

rendezvenybiztositas.png

Rendezvények esetén felkészültek vagyunk egyszerre, nagyobb tömegben érkező gépkocsik parkoltatására, torlódás és a káoszhelyzet kialakulásának megelőzésére, a parkolás koordinálására, valamint a kapcsolódó intézkedések megtételére.

Beléptetéskor munkatársaink kiszűrik a veszélyes eszközöket, megakadályozzák a rendezvényre történő illegális bejutást („házszabályok” betartása/betartatása), belépőjegyeket, karszalagokat kezelnek, igazolványokat ellenőrinek, az esetleges rendzavarókat kiszűrik és eltávolítják, valamint minden olyan törvényes intézkedést megtesznek, ami által egy rendezvény zavartalanul lebonyolítható.

 Szükség esetén technikai eszközök segítségével átvizsgálják a belépő személyek ruházatát, csomagjait.

Igény szerint vállaljuk VIP személyek, fellépők, biztosítását, kisérését.

Szolgáltatásaink: