Távfelügyelet, járőrszolgálat

Főoldal > Szolgáltatások > Távfelügyelet, járőrszolgálat

A távfelügyeleti rendszerünkre csatlakoztatott objektumok (házak, lakások, üzletek) állandó, napi 24 órás felügyelet alatt állnak. Központunk nemcsak betörés jelzés fogadására képes, hanem megfelelő érzékelők csatlakoztatása esetén tűz, víz, gáz, szénmonoxid szintet és személyi támadást is jelezhet, alkalmas továbbá lift, játékgép, nővérhívó, járőrellenőrző és egyéb eszközök, berendezések által küldött jelzések fogadására is.

Munkatársaink a nap 24 órájában készenlétben állnak. A központi állomáson operátoraink fogadják a lakások, irodák és üzlethelyiségek riasztóközpontjából érkező jelzéseket, és annak tartalmától függően megteszik a szükséges lépéseket: telefonos értesítés, területileg illetékes járőr küldése, kapcsolatfelvétel az illetékes hatóságokkal.

kep_tavfelugyelet.png

Riasztáskor minden perc számít! Az OSS járőrök feladata a helyszínre történő gyors kiszállás, a szükséges intézkedések megtétele és a helyszín biztosítása. Járőreink határozott fellépésű vagyonőrök, akik jól képzettek és magas szintű helyismerettel rendelkeznek. A járőrpontok rendszeres, meghatározott időközönként történő kontrollja - eseménymentes időszakban is - állandó feladataink közé tartozik.

Szolgáltatásaink:

Árak

Távfelügyeleti szolgáltatásaink alapdíjai lakossági ügyfeleink részére (nettó árak/hó, Forintban):

Kivonulási terület1-es zóna2-es zóna 

Díjszabás

havi

negyedév,
félév

havi

negyedév,
félév

      

    

Monitoring szolgáltatás

1 500 Ft

1 200 Ft

1 500 Ft

1 200 Ft

 

 

Járőrszolgálat

3 800 Ft

3 500 Ft

5 300 Ft

5 000 Ft

 

 

Eseti kiszállás

2 500 Ft

2 200 Ft

3 500 Ft

3 200 Ft

 

 

Áraink 2016.04.01.-től érvényesek visszavonásig!

1-es zóna:Budapest XIV. kerület
2-es zóna:Minden más terület
 

További részletekért, valamint üzleti előfizetőink részére szóló ajánlatainkért kérem, kattintson a Kapcsolatfelvétel gombra.