Videó megfigyelő –és beléptető rendszerek, épület felügyeleti rendszerek

Főoldal > Szolgáltatások > Vagyonvédelmi rendszerek > Videó megfigyelő –és beléptető rendszerek, épület felügyeleti rendszerek

A videó megfigyelő rendszer kiépítésével állandó megfigyelés alatt tartható bármilyen objektum, terület, érték. A rendszer feladata az objektum kijelölt területeinek képi megfigyelése és rögzítése. A kamerák lehetnek színes, fekete-fehér vagy day/night kivitelűek, fix vagy mozgatható rendszerűek. Igény esetén a rendszereinkhez biztosítjuk a felvételek távoli elérését is, így az élő- és rögzített képek nem csak a helyszínen állnak Megrendelőink részére.

kep_videomegfigyeles.png

A hagyományos értelemben vett biztonságtechnikai kamerarendszerek kiépítése mellett cégünk komplex megoldásokkal szolgál épület felügyelet kialakítása terén is. A technikai védelmi eszközök, riasztók, tűzjelzők, kamera és beléptető rendszerek összehangolt működése hatékonyabbá és átláthatóbbá teheti a vagyonvédelmi tevékenységet. Működtetésük központosítása és az esetleges távoli (külső) elérése egyszerűsíti a vagyonvédelmi szolgálatok munkáját, valamint azok ellenőrzését. 

Vagyonvédelmi

szolgáltatásaink: